Veli Görüşleri

Anasayfa   Okulumuz   Veli Görüşleri

Görüş Bildir

Çiğdem DURA

Okulda ikinci yabancı dil eğitiminin olması okulu tercih etmemizde önemli bir etken oldu. Öğrencimin Almanca dil eğitimini alıyor olmasından çok mutluyum. Bir öğrencinin anaokulundan itibaren Çift Dilli Eğitim almasının ileriki okul hayatı için önemli olduğunu paylaşmak isterim.Günün %70’ini İngilizce eğitim ile geçirmesi ve öğrendiklerini evde bizimle paylaşması bizleri çok mutlu ediyor. Kısa sürede sınıfa ve okula adapte olması, çoğu sorumluluğunun bilincinde olarak işlerini kendi kendisine yapmaya başlaması okulun öğrencime kattığı önemli değerlerden biri.

Okuldaki eğitimin içeriğinden memnunum. Dolayısıyla öğrencimin doğru eğitim kurumunda olduğunu düşünüyorum. En önemlisi oğlumun güvende olduğunu biliyorum. Öğrencimin derse katılıyor olmasından memnuniyet duyuyorum. Okulu tanıdığım herkese tavsiye ediyorum. Akademik içeriğinin donanımlı olması beni çok etkiledi. Bahçeşehir Yayınları’nın başarıya giden yolda öğrenciler için çağa uygun ve donanımlı hazırlandığını düşünüyorum. Anaokulu öğretmeninin her gün bizleri bilgilendirmesinden çok mutluyum. Okulda kurulan iletişimin çözüm odaklı ve hızlı olduğunu söyleyebilirim. Görsel olarak da okulu gözlemlediğimde, okulun fazlasıyla kurumsal bir duruşu var.

Kısacası, ailece okulumuzdan çok memnunuz. Teşekkürler Bahçeşehir Koleji Çamlıca ailesi.

&